Evde Yılbaşı Kutlaması İçin Nasıl Kıyafet Tercih Edilmeli?

Evde Yılbaşı Kutlaması İçin Nasıl Kıyafet Tercih Edilmeli?

Evde Yılbaşı Kutlaması İçin Nasıl Kıyafet Tercih Edilmeli?


Yılbaşı yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda yılbaşına kalabalık ışıltılı mekanlarda girebiliyorken bu sene evde geçirmek  pandemiden dolayı tercih sebebimiz oluyor.

Evde yılbaşı kutlaması demek, aileler veya arkadaşlar ile birlikte geçen ortam demektir. Evde yılbaşı kutlaması yapacak olanların abartıdan uzak şıklıkta ve konforlu kıyafetler tercih etmesini önerebiliriz. Evde geçen yılbaşı için en uygun kıyafet, küçük kokteyl elbiseleridir. Bu tip bir elbiseyi tercih ettiğinizde hem abartıdan uzak olmuş olursunuz, hem de şıklığı elden bırakmamış olursunuz.Bunun yanı sıra renk olarak kırmızı tercih etmek istemiyorsanız siyah ve gece mavisi size şıklık katabilir.

Başbaşa bir romantik yılbaşı geçirecekseniz eğer daha gösterişli kıyafetlerinizi topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz.

Giydiğiniz kıyafete göre, saç ve makyaj tercihlerinizde önemli. Aile arasında yapılacak bir kutlamada ağır makyaj uygulamak ve abartılı saç modelleri yaptırmak doğru bir tercih olmaz. Sade bir cilt makyajını gözlere ya da dudaklara verilen bir ışıltı ile canlandırmak, saçlarda da at kuyruğu veya kırık maşa modeli tercih etmek evde yılbaşı kutlaması için uygun seçimler olacaktır.

Etiketler: evdeyılbaşı
Aralık 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı