Vücut Tipleri İçin Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?

Vücut Tipleri İçin Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Armut Vücut Tipi İçin Elbise Modelleri

Armut vücut tipi genel olarak kadınlar arasında oldukça yaygın olan bir vücut tipidir. Armut vücut tipinin en belirgin özelliği ince bel ve geniş kalça olduğu için ilgiyi kalçalardan uzaklaştıracak abiye modelleri seçmeye özen göstermelisin.

Üst kısmı dar, etek kısmı volümlü olan elbiseler kalçanı saklamak için oldukça ideal. Ayrıca; V yakalı veya göğüs dekolteli abiye modelleri de dikkatleri vücudunun üst kısmına çekeceği için tercih edebileceğin nişanlıklar arasında yer alıyor.

Eğer dar omuzlara sahipsen, omuzlarının açıkta olduğu abiyelere yönelebilirsin. Üst kısmına oranla geniş kalçalara sahip olduğun için kalçalarını belirginleştirecek dar ve ince kumaşlı abiye elbiselerden uzak durmanda fayda var.

 

Elma Vücut Tipi İçin Elbise Modelleri

Geniş omuzların, dolgun ve büyük göğüslerin, kalın bir bel ile düz bir kalça yapın varsa vücut tipinin elma olduğunu bilmelisin. Elma vücut tipinde vücudun orta bölgesi kalın, kollar ve bacaklar incedir.

Elma vücut tipine göre elbise seçerken dikkat edilmesi gereken şey ilginin bel bölgesinden uzaklaştırılması. Bunu da göğüs bölgeni ve bacaklarını ön plana çıkararak yapabilirsin. Derin V dekoltesi ile dikkatleri göğüs bölgesine çekebilirsin veya düz kesim yırtmaçlı bir abiye modeliyle de ilgiyi bacaklarına çekerek harika görünebilirsin.

Sade, derin dekolteli ve kısa abiye modelleri tam sana göre diyebiliriz. Göğüs altından genişleyen robadan abiye modelleri ile karın bölgesini tamamen gizleyerek ince bacaklarını ön plana çıkarabilirsin.

 

Etiketler: Vücut Tipleri İçin Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?
Haziran 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı